Met quotes, samenwerken aan succes

‘Ik kan wat jij niet kan,

Jij kan wat ik niet kan,

Samen kunnen we geweldige dingen bereiken’

Werk jij ook graag met quotes en uitspraken? Deze uitspraak wordt door veel mensen toegeschreven aan Moeder Teresa. En of de uitspraak nu wel of niet van Moeder Teresa is, de inhoud/betekenis klopt!

Het is een quote die ik op een flip-over schrijf, wanneer we het gaan hebben over de principes van samenwerking en complementaire vaardigheden. Ik begin eerst rustig met het opschrijven van de eerste zin en wacht dan de reactie af. Vaak is de tegenreactie ‘Ja Cis, en ik kan dingen die jij niet kan!’, precies! Dan is mijn vervolgvraag: ‘En wat brengt ons dat?’. Na een paar grappen (lol hebben is toch ook belangrijk?) komen we dan vaak op de laatste zin. We zitten op één lijn en kunnen verder met het inhoudelijke deel van de sessie.

Wil jij dit soort informatie als eerste in jouw mailbox? Meld je dan nu aan!

Wij hebben een hekel aan SPAM en zullen dan ook nooit jouw gegevens verkopen!

Scroll to Top